ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το συγκινητικό βίντεο του Μανώλη Χριστοδουλάκη για τη Φώφη Γεννηματά – «Όπως σου υποσχεθήκαμε θα συνεχίσουμε»

«Όχι για χάρη σου, αλλά χάρη σε εσένα», αναφέρει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Το συγκινητικό βίντεο του Μανώλη Χριστοδουλάκη για τη Φώφη Γεννηματά – «Όπως σου υποσχεθήκαμε θα συνεχίσουμε»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο Τρίτη 25 Οκτωβρίου από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και στενός της συνεργάτης της, Μανώλης Χριστοδουλάκης, με ένα βίντεο περίπου τεσσάρων λεπτών, το οποίο ανάρτησε στα social media, αναφέρεται στη Φώφη Γεννηματά και στη συμβολή της στην παράταξη.

Δείτε το βίντεο

«Σου υπόσχομαι πρόεδρε, ότι θα μιλάμε για εσένα, για εσένα πρόεδρέ μας, που είχες τη γενναιότητα να βάζεις πάντα μπροστά το καλό της πατρίδας μας και της πολιτικής σου οικογένειας», αναφέρει στην αρχή του βίντεο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα από τον επικήδειο που είχε εκφωνήσει στη Μητρόπολη Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανάρτησή του για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά φιλοξενεί τα λόγια της ότι «αν ζεις με τον φόβο, αυτό δεν είναι ζωή, έχει νικηθεί στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητα σου. Εγώ δεν έζησα ποτέ έτσι» και συμπληρώνει ότι «όπως σου υποσχεθήκαμε, εμείς θα συνεχίσουμε. Όχι για χάρη σου, αλλά χάρη σε εσένα. Σε ευχαριστούμε. Σε ευχαριστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.