ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΚΕ: Σεμίνα Διγενή, Διονύσης Τσακνής και Θέμης Πάνου υποψήφιοι στις εκλογές

Ο Περισσός ανακοίνωσε τρία ακόμα ονόματα υποψηφίων βουλευτών

ΚΚΕ: Σεμίνα Διγενή, Διονύσης Τσακνής και Θέμης Πάνου υποψήφιοι στις εκλογές

Η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο ηθοποιός Θέμης Πάνου και ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής θα είναι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στις εκλογές.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΚΚΕ:

Η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Η Σεμίνα Διγενή είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία στην Ιταλία. Έχει μακρά δημοσιογραφική πορεία σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει βραβευτεί με 19 βραβεία για το έργο της στην ελληνική τηλεόραση και τη δημοσιογραφία.

Αρθρογραφεί στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη και δημιουργεί podcasts στα sites Real.gr, Enikos.gr και στο ραδιόφωνο του Real fm. Έχει εκδώσει συνολικά πέντε βιβλία.

Ο Θέμης Πάνου, υποψήφιος στην Α’ Αθήνας. Ο Θέμης Πάνου είναι ηθοποιός με πολλά χρόνια σημαντικής παρουσίας στο θέατρο και τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί για την ερμηνεία του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας το 2013.

Παράλληλα έχει και συγγραφικό έργο.

Ο Διονύσης Τσακνής, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο Διονύσης Τσακνής είναι συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μουσική. Έχει εκδώσει 30 δίσκους και 2 CD single, ενώ έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές
παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Έχει επίσης βραβευτεί για τη μουσική στο θέατρο και το τραγούδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.