«Η υπόθεση των καναλιών! Σιγά τα αίματα!», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και προσέθεσε ότι πίσω από την αντιπαράθεση για το νόμο 4339/2015 επιχειρείται αναδιανομή της πίτας ανάμεσα σε παλιά και νέα τζάκια.

«Η κυβέρνηση επεκτείνει τα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο, την ίδια ώρα που κόβει συντάξεις. Η κόντρα συνταγματικότητας-αντισυνταγματικότητας είναι για το ποιος θα εξυπηρετήσει ποια συμφέροντα και ποιος θα πετύχει πιο φιλικά ΜΜΕ», είπε ο Θανάσης Παφίλης.

«Τι νομίζετε; Ότι θα βάλετε τάξη στο καπιταλιστικό πρόγραμμα των καναλιών και θα φέρετε ποιότητα στα προγράμματα, που μας τσιγαρίζουν από το πρωί το μυαλό;», αναρωτήθηκε και δήλωσε ότι το ΚΚΕ ψηφίζει «παρών» γι΄αυτό το λόγο για το ΕΣΡ, όπως και τις άλλες ανεξάρτητες αρχές, που «δεν είναι ανεξάρτητες διότι εφαρμόζουν την κυρίαρχη πολιτική του κεφαλαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εργάτη, θα ζήσεις καλύτερα αν πάρει την άδεια το ένα ή το άλλο κεφάλαιο; Γι’ αυτό οργάνωσε την πάλη σου. Απλώς τσακώνονται διότι εκφράζουν άλλα συμφέροντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.