ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Κουτσούμπας για ψήφο αποδήμων: «Κάνετε μια μεγάλων διαστάσεων αλλοίωση του εκλογικού σώματος»

«Κάποιος από την Αυστραλία θα μπορεί να στηρίζει αύξηση των φόρων για όσους ζουν εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων

Δ.Κουτσούμπας για ψήφο αποδήμων: «Κάνετε μια μεγάλων διαστάσεων αλλοίωση του εκλογικού σώματος»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στη Βολή στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την  ψήφο αποδήμων έκανε λόγο για «μεγάλων διαστάσεων αλλοίωση του εκλογικού σώματος».

Συγκεκριμένα από το βήμα της Ολομέλειας δήλωσε, «αυτό που πάτε να κάνετε είναι μια μεγάλων διαστάσεων αλλοίωση του εκλογικού σώματος», σημειώνοντας πως το νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα να ψηφίζουν Έλληνες του εξωτερικού τρίτης και τέταρτης γενιάς που δεν έχουν ουσιαστικούς δεσμούς με την χώρα μας. «Κάποιος από την Αυστραλία θα μπορεί να στηρίζει αύξηση των φόρων για όσους ζουν εδώ» ή «κάποιος από τον Καναδά θα ψηφίζει για το πώς θα είναι τα σχολεία στην Ελλάδα» σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια σύνδεσε την κατάθεση του νομοσχεδίου με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Ρώτησε την κυβέρνηση εάν αυτή η βιασύνη να φέρει το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, συνδέεται με την επιδίωξη να προωθηθούν οι διευθετήσεις με την Τουρκία.

Προειδοποίησε δε ότι προετοιμάζεται ένας οδυνηρός και απαράδεκτος συμβιβασμός.

«Γιατί αυτή η βιασύνη; Μήπως συνδέεται με μια άλλη σας βιασύνη να προωθήσετε τις διευθετήσεις με την Τουρκία;» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας λέγοντας πως «ακούσαμε τον πρωθυπουργό να μιλάει για αναγκαίες υποχωρήσεις και ότι η Εθνική Κυριαρχία είναι σχετική έννοια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.