Δ.Κουτσούμπας για τη Διεθνή Ημέρα κατά της ομοφοβίας: Πιο σκληρή νομοθεσία στους δράστες επιθέσεων

Να εφαρμοστεί πιο σκληρή νομοθεσία για τους δράστες επιθέσεων, ζήτησε σε ομιλία του ο Δ.Κουτσούμπας

Δ.Κουτσούμπας για τη Διεθνή Ημέρα κατά της ομοφοβίας: Πιο σκληρή νομοθεσία στους δράστες επιθέσεων

Να αυστηροποιηθεί η ήδη υπάρχουσα νομοθεσία ζήτησε σε ομιλία του ο Δ.Κουτσούμπας, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας κατά της ομοφοβίας.

«Πραγματική ασπίδα είναι η συλλογικότητα και η πάλη» ανέφερε ο ΓΓ του ΚΚΕ

Παρέμβαση για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας έκανε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας ότι «δεν χρειάζονται ανέξοδες διακηρύξεις περί ισότητας και λόγια συμπάθειας αλλά αυστηροποίηση της νομοθεσίας για τους δράστες και κοινωνική στήριξη όσων υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές».

«Οι απαράδεκτες και καταδικαστέες διακρίσεις και η βία σε βάρος συνανθρώπων μας, με κριτήριο τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους και άλλα προσωπικά γνωρίσματα, δεν αντιμετωπίζονται με ανέξοδες διακηρύξεις περί ισότητας και λόγια συμπάθειας, αλλά με αυστηροποίηση της νομοθεσίας για τους δράστες σεξιστικών, ομοφοβικών και ρατσιστικών επιθέσεων και με ολόπλευρη κοινωνική στήριξη όσων υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πραγματική ασπίδα προστασίας από τέτοιες διακρίσεις είναι η συλλογικότητα, η πάλη για σύγχρονα κοινωνικά δικαιώματα για όλο το λαό» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.