ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουτσούμπας: «Η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων»

«Καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή για λύσεις από τα πάνω»

Δ.Κουτσούμπας: «Η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων»

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην πλατεία ΧΑΝΘ τόνισε πως «η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων».

Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να μην υπάρξει «κανένας εφησυχασμός» αλλά «ενιαίος πανελλαδικός αγώνας, τώρα» και πρόσθεσε:

«Καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή για λύσεις από τα πάνω. Να μην εγκλωβιστεί το εργατικό λαϊκό κίνημα στην αναμονή και στην αυταπάτη των εκλογών, αλλά να βγει τώρα στο προσκήνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες και επιστήμονες, φοιτητές, μαθητές, νέοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σε συμπόρευση με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Μόνο έτσι μπορεί να ανατείλει η ελπίδα για την Ελλάδα, για τον λαό μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.