ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο γραμματέας του ΚΚΕ χόρεψε στη Μακρακώμη το βαρύ ζεϊμπέκικο «Της γερακίνας γιος»

Οι παρευρισκόμενοι χτυπούσαν παλαμάκια, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε και τους στίχους

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο γραμματέας του ΚΚΕ χόρεψε στη Μακρακώμη το βαρύ ζεϊμπέκικο «Της γερακίνας γιος»

Στη Μακρακώμη βρέθηκε την Παρασκευή (15/7), ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο κ. Κουτσούμπας μετά την ομιλία του παρέμεινε στον χώρο και διασκέδασε με όσους έδωσαν το «παρών» στη βραδιά καθώς ακολούθησε και μουσική συναυλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σηκώθηκε και για χορό όταν η Γλυκερία, που ήταν από τους καλλιτέχνες που διασκέδαν τον κόσμο, ξεκίνησε να λέει το γνωστό τραγούδι «Της γερακίνας γιός». Ο κ. Κουτσούμπας χόρεψε το βαρύ ζεϊμπέκικο, με τους παρευρισκόμενους να χτυπούν παλαμάκια γύρω του, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε και τους στίχους που έγραψε πριν από 47 χρόνια ο Βασίλης Τσιτσάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.