ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΚΕ: Αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τον Σπύρο Κοντούλη στο γήπεδο της ΑΕΚ

«Θέλουμε οι νέες γενιές να θυμούνται τους αθλητές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για υψηλά ιδανικά»

ΚΚΕ: Αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τον Σπύρο Κοντούλη στο γήπεδο της ΑΕΚ

Τιμητικής πλακέτα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή της, Σπύρο Κοντούλη, τοποθέτησε το ΚΚΕ.

Η εκδήλωση για τον αγωνιστή της αντίστασης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, παρουσία του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος απηύθυνε μικρό χαιρετισμό.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε τα εξής:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια για να τιμήσουμε τον Σπύρο Κοντούλη, έναν πραγματικό θρύλο της ΑΕΚ, ένα μέλος του ΕΑΜ, έναν αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης που βασανίστηκε, διώχθηκε κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Θέλουμε οι νέες γενιές να θυμούνται τον Κοντούλη της ΑΕΚ, τον Γόδα του Ολυμπιακού, τον Μεσσάρη του Παναθηναϊκού και τόσους άλλους ποδοσφαιριστές, αθλητές, αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για μεγάλα, υψηλά ιδανικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτελούν πρότυπα, σύμβολα και για τις ομάδες τους και για τους φιλάθλους, παλιότερους, νεότερους, τους σημερινούς φιλάθλους για τον αγώνα τους και μέσα στα γήπεδα με την μπάλα, αλλά και μέσα στο μεγάλο γήπεδο της ζωής, παλεύοντας για το δίκιο του λαού και την προκοπή αυτού του τόπου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.