ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

KKE: «Η κυβέρνηση αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!»

Το κόμμα εκφράζει «τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ»

KKE: «Η κυβέρνηση αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!»

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του για την φονική επίθεση των Κροάτων χούλογκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατηγορεί την κυβέρνηση για το γεγονός ότι άφησε «ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν».

Το ΚΚΕ σημειώνει: «Οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών», ενώ εκφράζει «τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ».

«Οργανωμένες ομάδες φασιστοειδών χούλιγκαν από την Κροατία»

Αναλυτικά, το ΚΚΕ σημειώνει:

«Η δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια από οργανωμένες ομάδες φασιστοειδών χούλιγκαν από την Κροατία – που λειτουργούν με το προκάλυμμα του οπαδού – και που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν σε συνεργασία με Έλληνες χούλιγκαν, μόνο οργή προκαλούν στο λαό, σε όλους τους φιλάθλους.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την εξέλιξη. Είναι υπόλογη για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.

Η κυβέρνηση θεωρεί «λογικό» να απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων, που δήθεν «διαταράσσουν την οικονομική και κοινωνική ζωή», αλλά αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!

Το ελάχιστο και το αυτονόητο που πρέπει να γίνει τώρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακόμα χειρότερα, είναι η αναβολή του σημερινού αγώνα και η αυστηρή τιμωρία των ενόχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.