ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το σχόλιο του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αποτέλεσμα του πολιτικού και οργανωτικού εκφυλισμού»

«Η ελπίδα για κάθε αριστερό και προοδευτικό άνθρωπο δεν βρίσκεται στην αναβίωση των χρεοκοπημένων συνταγών»

Το σχόλιο του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αποτέλεσμα του πολιτικού και οργανωτικού εκφυλισμού»

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προϊόν συνωμοσίας, αλλά το αποτέλεσμα του πολιτικού και οργανωτικού εκφυλισμού».

Το σχόλιο του ΚΚΕ

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προϊόν συνωμοσίας, αλλά το αποτέλεσμα του πολιτικού και οργανωτικού εκφυλισμού που βιώνουν -αργά ή γρήγορα- όλα τα κόμματα αυτού του είδους, τα οποία υπηρετούν το σύστημα πουλώντας ψεύτικες ελπίδες περί “προόδου”, “εκσυγχρονισμού” και πάνω απ’ όλα “εξανθρωπισμού του καπιταλισμού”. Αυτό το δρόμο ακολούθησε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αντιπολίτευση, αναφέρει το ΚΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμφύλιος μετά τις ομαδικές διαγραφές Κασσελάκη -Σφοδρές αντιδράσεις, ζητούν παρέμβαση Τσίπρα
Η ελπίδα για κάθε αριστερό και προοδευτικό άνθρωπο δεν βρίσκεται στην αναβίωση των χρεοκοπημένων συνταγών και των σοσιαλδημοκρατικών αυταπατών, αλλά στην ενδυνάμωση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και σύγκρουσης με το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης, καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.