ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κικίλιας μιλά ως θύμα στο σκάνδαλο των υποκλοπών και ζητά επιτέλους: «Να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη»

«Θα τοποθετηθώ μόλις τελειώσει η δικαστική έρευνα»

Β.Κικίλιας μιλά ως θύμα στο σκάνδαλο των υποκλοπών και ζητά επιτέλους: «Να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη»

Η τοποθέτηση του υπουργού Βασίλη Κικίλια για το σκάνδαλο των υποκλοπών του οποίου ήταν θύμα, τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, ήταν σαφής: 

Ζήτησε την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης, την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, δηλώνοντας ότι θα τοποθετηθεί επίσημα και για την δική του περίπτωση μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα (η οποία, παρεπιπτόντως, δεν έχει ξεκινήσει καν).

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του για το «προηγούμενο σκάνδαλο υποκλοπών στη μεταπολίτευση», λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα ταλανίζεται από κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση που είχε κατηγορηθεί ευθέως για υποκλοπές και έχει πάει στην φυλακή ο Κ.Μαυρίκης επικεφαλής του τότε κυκλώματος, είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.