ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυριαρχία του pronews.gr στον τομέα της ενημέρωσης στο διαδίκτυο (upd)

Τι δείχνουν τα στοιχεία της μεγαλύτερης πλατφόρμας μέτρησης επισκεψιμότητας Semrush

Κυριαρχία του pronews.gr στον τομέα της ενημέρωσης στο διαδίκτυο (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 15:30) Το pronews.gr και τον μήνα Σεπτέμβριο βρέθηκε στις δύο κορυφαίες θέσεις επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων και σε μία από τις πρώτες στην Ελλάδα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεπέρασε σε αριθμό σελίδων ακόμα και το Instagram.com, βάσει των στοιχείων της πλέον έγκυρης πλατφόρμας μέτρησης της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων σε όλο τον πλανήτη, της Semrush (διαβάστε σχετικά εδώ), η οποία πλατφόρμα λαμβάνει και «συγχωνεύει» στοιχεία από την Google και όλες τις επιμέρους πλατφόρμες μέτρησης επισκεψιμότητας/αναγνωσιμότητας προκειμένου να εκδίδει έγκυρα αποτελέσματα, χωρίς τις τεχνητές «ενέσεις» που επιχειρούν κάποιες ιστοσελίδες.

Πρακτικά όλο το 2023 -με εξαίρεση έναν ή δύο μήνες που υποχωρήσαμε στην τρίτη θέση- το pronews.gr κρατά την δεύτερη θέση στις επισκεψιμότητες/αναγνωσιμότητες στους ιστότοπους ενημέρωσης της Ελλάδας, επιτυγχάνοντας τον Σεπτέμβριο (τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου θα εκδοθούν στις 15 Νοεμβρίου), αναγνωσιμότητα 31.872.771 σελίδων, δηλαδή πάνω από ένα εκατομμύριο σελίδες την ημέρα!

Φυσικά, δεν περιορίζεται η αναγνωσιμότητα του pronews.gr μόνο στους απευθείας αναγνώστες, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τόσοι, ίσως και περισσότεροι, οι οποίοι ενημερώνονται σε καθημερινή βάση από την παραγωγή του pronews.gr στα social media (Instagram, TikTok, Telegram, YouTube, Τwitter, κ.λ.π).

Είναι χαρακτηριστικό ότι το pronews.gr έχει διευρύνει την διαφορά από την τρίτη ιστοσελίδα που είναι το newsit.gr, ενώ διατηρεί σταθερή την διαφορά από την πρώτη ιστοσελίδα που είναι το protothema.gr βάσει τις μέτρησης της Semrush.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το pronews.gr βρίσκεται στην 1οη θέση στην Ελλάδα μεταξύ όλων των ιστοσελίδων, όπως η google.com, το facebook.com κλπ. ενημερωτικών και αθλητικών και αφήνει πίσω του ιστοσελίδες όπως wikipedia.org, m.facebook.com, instagram.com, twitter.com κλπ., αν και είμαστε καθαρά ενημερωτική ιστοσελίδα!

Το pronews.gr, όπως και οι άλλες ιστοσελίδες του ομίλου DNM, το defencenet.gr, το ygeianews,gr, το defencenet.ae, το defencenet.ru, το pronewstv.gr και όλα τα άλλα Μέσα μας, όπως η τηλεόραση Noτίου Ελλάδος του PRONEWS, τα περιοδικά (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ κλπ.) και οι ένθετες εκδόσεις μας στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, όπως το κοινωνικό ένθετο UR και ορισμένες άλλες, συναποτελούν έναν από τους ισχυρότερους ομίλους ΜΜΕ στην Ελλάδα και τον μοναδικό ελληνικό εκδοτικό όμιλο που έχει παρουσία στο εξωτερικό!

Με σημαντική πρόσφατη επιτυχία είναι η ανάπτυξη που πετύχαμε στα social media τα τελευταία δύο χρόνια: Tik-Tok, Instagram, Υoutube, Telegram, Twitter κλπ. αποτελούν πλέον ένα υψηλής σπουδαιότητας πεδίο δράσης για την ενημερωτική προσπάθεια του ομίλου με την οποίο ασχολείται μια ξεχωριστή ομάδα ηλικιακά νέων ανθρώπων μας που έχει αυτό που απαιτούν τα μέσα αυτά: Φρεσκάδα σκέψης και δημοσιογραφικής προσέγγισης.

Βέβαια, έχουμε μερικά «ελαττώματα»: Δεν λέμε ψέματα, δεν σκύβουμε το κεφάλι στους εκάστοτε κυβερνώντες, κάνουμε κριτική που εδράζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά και επικροτούμε και αναδεικνύουμε τις σωστές προσπάθειες, δεν βρίζουμε, αλλά ενοχλούμε πολύ, όχι μόνο τους εκάστοτε κυβερνώντες (ανέκαθεν την εξουσία την ενοχλούσε η αλήθεια), αλλά και εγχώριους οικονομικούς «γίγαντες» και όλοι αυτοί θεωρούν καλό να μας διώκουν παντοιοτρόπως.

Να αναφέρουμε ότι η κρατική διαφήμιση που λαμβάνουν ήσσονος επισκεψιμότητας ιστοσελίδες σε σχέση με αυτή του pronews.gr είναι μέχρι και… 50 (!) φορές μεγαλύτερη από αυτή του pronews.gr!

Θεωρούν ότι θα μπορέσουν να μας κλείσουν το στόμα ή να κάμψουν το φρόνημά μας αλλά είναι μάταιη η προσπάθειά τους, αν και δεν έχουμε καμία πικρία: Ο καθένας την δουλειά του, όπως την αντιλαμβάνεται έστω και αν παραβιάζουν με βίαιο και παράνομο τρόπο τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού.

Το pronews.gr είναι βασικό εργαλείο διαμόρφωσης της ελληνικής Κοινής Γνώμης και o όμιλος της DNM, επηρεάζει ακόμα και το διεθνές αμυντικό γίγνεσθαι. Και θα εξακολουθήσουμε να διαχειριζόμαστε αυτή την επιτυχία με σύνεση, χωρίς να πάψουμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε. 

Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της προσπάθειάς μας θα περιληφθεί σε λίγο καιρό κι ένα σύστημα εθελοντικής οικονομικής ενίσχυσης από εσάς, τους αναγνώστες μας, προκειμένου να συσφίξουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας μαζί σας, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σε ότι αφορά την ποιότητα περιεχομένου και του lay-out και να εμπεδώσουμε ακόμα περισσότερο την αντίληψη που έχετε για μας: Λέμε αυτά που οι άλλοι σας κρύβουν!

Γιατί μην ξεχνάμε ότι «Το PRONEWS είστε εσείς». Πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε…

Η ομάδα του pronews.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.