ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κυβέρνηση σε πανικό: Επαναφέρει την υποχρεωτική μασκοφορία & την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας – Τέλος και η μουσική

Κυβέρνηση σε πανικό: Επαναφέρει την υποχρεωτική μασκοφορία & την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας – Τέλος και η μουσική

Η κυβέρνηση δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο, καθώς μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιριού ετοιμάζεται να επαναφέρει το μέτρο της υποχρεωτικής μασκοφορίας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους και όταν δεν έχει συνωστισμό.

Έτσι, ενώ μετά από αρκετούς μήνες αποφάσισε πριν λίγες μόλις εβδομάδες να βάλει τέλος σε ένα μέτρο που δεν είχε καμία λογική – εκτός αν ο κορωνοϊός πέφτει από τα σύννεφα – τώρα ετοιμάζεται να το επαναφέρει γιατί καταγράφηκε ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τους «ειδικούς», εξετάζει τη λήψη πρόσθετων μέτρων τοπικού και στοχευμένου χαρακτήρα για να σταματήσει την εξάπλωση της νόσου COVID-19 και, κυρίως, της μετάλλαξης Δέλτα.

Έτσι, η Επιτροπή των Ειδικών του Υπουργείου Υγείας θα συνεδριάσει την Τετάρτη (07/07) εξετάζοντας νέα μέτρα και αυτά που είναι στο τραπέζι, αφορούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, στην επιβολή εκ νέου νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας (από τις 12:00 π.μ. ή από τη 01:00 π.μ.) και στην απαγόρευση της μουσικής σε μπαρ και καφέ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, όποια μέτρα ληφθούν, θα εφαρμοστούν μόνο σε τοπικό επίπεδο και, συγκεκριμένα, σε περιοχές που παρουσιάζουν υψηλό ιικό φορτίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.