ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κυβέρνηση αποφάσισε: Άβατο οι κλειστοί χώροι στην εστίαση για τους ανεμβολίαστους -Ακολουθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Η κυβέρνηση αποφάσισε: Άβατο οι κλειστοί χώροι στην εστίαση για τους ανεμβολίαστους -Ακολουθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει οριστικό «λουκέτο» στην εστίαση, μετά την σφοδρή αντίδραση των καταστηματαρχών, καθώς κάνει άβατο για τους ανεμβολίαστους τους εσωτερικούς χώρους εστίασης.

Έτσι αφού δεν της βγήκε ο διαχωρισμός σε μεικτούς και αμιγείς χώρους, αφού μόλις το 6% των χώρων εστίασης θα λειτουργούσε ως «covid-free», αποφάσισε να απαγορεύσει πλήρως την είσοδο σε μη εμβολιασμένους στους κλειστούς χώρους εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν περιλαμβάνεται οι κλειστοί χώροι σε εστίαση και μπαρ να λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

Έτσι η κυβέρνηση μετά τα γήπεδα απαγορεύει την είσοδο και σε κλειστούς χώρους εστίασης στους μη εμβολιασμένους, όλο αυτό… στο όνομα της Δημόσιας Υγείας. Μέτρα παρόμοια με αυτά που έπαιρνε ο Χίτλερ πριν από 80 περίπου χρόνια όταν απαγόρευε στους Εβραίους την είσοδο σε αρκετούς χώρους. Τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι αρκετά καλά, καθώς τους έβαλε «για το καλό τους» σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Βέβαια το πως θα εφαρμοστούν στην πράξη αυτά τα μέτρα είναι άγνωστο, αν και η κυβέρνηση έχει φροντίσει τις τελευταίες ώρες να ανακοινώσει πως θα κλείνει με την πρώτη παράβαση τα καταστήματα, πως θα επιβάλει «τσουχτερά» πρόστιμα και πως θα επιστρατεύσει μέχρι και τα social media.

Επίσης θεωρείται σχεδόν βέβαιη η πλήρης και ολική επαναφορά της μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όπως ίσχυε και πριν από δύο εβδομάδες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.