Ιδανικοί αυτόχειρες: Η κυβέρνηση τελειώνει τον τουρισμό – «Λουκέτο» και στον Λαγανά της Ζακύνθου (βίντεο)

Ιδανικοί αυτόχειρες: Η κυβέρνηση τελειώνει τον τουρισμό – «Λουκέτο» και στον Λαγανά της Ζακύνθου (βίντεο)

Μετά το κλείσιμο της Μυκόνου και τις χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων έρχεται και το «λουκέτο» στην Ζάκυνθο και πιο συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Μετά από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει τις επόμενες ημέρες ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος θα κλείσει για πρώτη φορά την ερχόμενη Τετάρτη.

Για τον λόγο αυτό, την Τρίτη φθάνουν στο νησί 20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε χθες σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στο Λαγανά. Οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ τουριστών, αλλά και πολλά περιστατικά παραβατικότητας.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης, είπε χθες ότι οι αρχές δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει φέτος ο Λαγανάς κέντρο διάδοσης της πανδημίας. «Με τις φετινές δράσεις θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μέχρι τέλους, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα στο νησί», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στον πλανήτη.

Πρόκειται για μια δεύτερη αυτοκτονική απόφαση μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς μετά τη Μύκονο, αναμένεται να μπει «λουκέτο» και στον κεντρικό δρόμο ενός νησιού που κάθε χρόνο φιλοξενεί πολλές χιλιάδες τουρίστες.

Όλο αυτό, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου, μια περίοδο που την περίμεναν πως και πως χιλιάδες εργαζόμενοι και καταστηματάρχες, ώστε να «ρεφάρουν» από την περσινή χασούρα, αλλά και από την φετινή καταστροφική χρονιά για την ελληνική οικονομία, παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν και το φετινό καλοκαίρι θα είναι καταστροφικό για τον ελληνικό τουρισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.