ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Πέτσας: «Έρχονται πιο σαφείς κανόνες για εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους στην διασκέδαση & τις μετακινήσεις»

Σ.Πέτσας: «Έρχονται πιο σαφείς κανόνες για εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους στην διασκέδαση & τις μετακινήσεις»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου, κάλεσε τους πολίτες, να μην αναβάλλουν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους για εμβολιασμό κατά την περίοδο του Αύγουστου.

Παράλληλα, τόνισε πως σκοπός είναι μέχρι τέλος Αύγουστου να έχει επιτευχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού στην επικράτεια.

Τόνισε ότι σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τον Αγ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους γίνεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης για να επιταχυνθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Επικαλούμενος τις ανησυχίες των επιστημόνων για τη αύξηση των κρουσμάτων και την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός, είναι απαραίτητη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε, επίσης, ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο στρατηγικής και πιο σαφείς κανόνες για εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους σε ότι αφορά την διασκέδαση και τις μετακινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.