Πάλι «επιτυχίες» βλέπει ο Α.Σκέρτσος για το 150ρι: «Είχαμε 270.000 ραντεβού στους έως τα 29»!

Πάλι «επιτυχίες» βλέπει ο Α.Σκέρτσος για το 150ρι: «Είχαμε 270.000 ραντεβού στους έως τα 29»!

Στο 33,8% βρίσκεται η συμμετοχή στον εμβολιασμό των ηλικιών 18 έως 24 ετών και στο 45,4% για τις ηλικίες 25 έως 29. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στα social media ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

Παράλληλα ο κ. Σκέρτσος αναφέρεται και στην ενεργοποίηση του freedompass.gov.gr καθώς και στα προνόμια που θα αποκομίσουν οι νέοι και οι νέες δικαιούχοι που επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο για να έχουν ένα ασφαλές καλοκαίρι τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γύρω τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Από τις 28/6 που ανακοινώθηκαν τα κίνητρα υπέρ του εμβολιασμού για τις νεότερες ομάδες του πληθυσμού δημιουργήθηκαν περίπου 270.000 νέα ραντεβού στις ηλικίες 18-25 ετών.

Συγκεντρωτικά στις ηλικίες 18-29 ετών η συμμετοχή στον εμβολιασμό πλέον βρίσκεται σε αυτά επίπεδα: 18-24 ετών – 33,8%, 25 έως 29 ετών – 45,4%.

Aπό σήμερα ενεργοποείται η πλατφόρμα του freedom pass στην ιστοσελίδα https://freedompass.gov.gr για όλους τους νέους και τις νέες που επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο και να περάσουν ένα πιο ασφαλές καλοκαίρι για τους ίδιους και τους γύρω τους. Με την ψηφιακή κάρτα όλοι οι δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν υπηρεσίες πολιτισμού και τουρισμού αξίας 150 ευρώ σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Ήδη μάλιστα μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες όπως η Aegean Air και η Blue star ferries έχουν διπλασιάσει το παρεχόμενο ποσό προσφέροντας ειδική έκπτωση σε κάθε νέο και νέα που θα τις επιλέξει για να ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι. Δικαιούχοι του freedom pass είναι όλοι οι νέοι 18-25 ετών που έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη δόση ή έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους από 1.1.2021 έως 31.12.2021».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.