Μ.Χρυσοχοΐδης: «Το 50% όσων υπηρετούν στην Άμεση Δράση είναι ανεμβολίαστοι» – Θα τους κόψουν τον μισθό και την ασφάλιση;

Μ.Χρυσοχοΐδης: «Το 50% όσων υπηρετούν στην Άμεση Δράση είναι ανεμβολίαστοι» – Θα τους κόψουν τον μισθό και την ασφάλιση;

Στην αποκάλυψη πως οι μισοί υπηρετούντες στην Άμεση Δράση είναι ανεμβολίαστοι και πως το ίδιο συμβαίνει και με το Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Υποθέτουμε πως η κυβέρνηση θα τηρήσει και για τους υπηρετούντες στην Άμεση Δράση και γενικά τα Σώματα Ασφαλείας τα όσα εξήγγειλε για τους υγειονομικούς, δηλαδή αργία, μη καταβολή μισθού και αναστολή ασφαλιστικής κάλυψης και το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα λειτουργήσει έτσι το κράτος.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δημοσιογράφο των Νέων, Γιώργο Παπαχρήστο και με αφορμή τα επεισόδια του Σαββάτου που η Αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά και ξύλο, προκειμένου να διαλύσει τους παρευρισκόμενους στην πιο κρίσιμη φάση της τουριστικής περιόδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως λέει ο δημοσιογράφος: «Έγιναν, λέει, 25 προσαγωγές και μεταξύ αυτών που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ βρισκόταν και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Που διαδήλωνε και αυτός κατά των εμβολιασμών. Με αφορμή αυτό το γεγονός, κάλεσα στο τηλέφωνο τον αρμόδιο υπουργό Χρυσοχοΐδη και έμεινα έκπληκτος από την απάντησή του»:

«Μα νομίζεις ότι είναι ο μόνος στην Αστυνομία; Στην Αμεση Δράση σε πληροφορώ ότι το 50% που υπηρετούν εκεί είναι ανεμβολίαστοι. Και στην Πυροσβεστική μη νομίζεις ότι είναι καλύτερη η κατάσταση, το ίδιο περίπου συμβαίνει». Το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ένας στους δύο ανθρώπους που θα σπεύσουν στην κλήση μας, αν μας συμβεί κάτι, θα είναι ανεμβολίαστος! Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για όλους μας. Δεν υπάρχει σωτηρία, θα συμφωνήσετε, φαντάζομαι…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.