Σοκ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα – Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν 2 τεστ τη βδομάδα!

Σοκ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα – Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν 2 τεστ τη βδομάδα!

Μία κοινή υπουργική απόφαση σοκ, ετοιμάζεται να περάσει, ίσως και αύριο η κυβέρνηση, σύμφωνα με την όποια ΟΛΟΙ οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κάνουν δύο τεστ την βδομάδα για να προσέρχονται στην εργασία τους.

Μάλιστα τα τεστ θα πρέπει να είναι μοριακά ή rapid, κάτι που σημαίνει πως κάθε ανεμβολίαστος εργαζόμενος θα πρέπει να ξοδεύει το λιγότερο 60 ευρώ τη βδομάδα για να μπορεί να εργάζεται.

Όπως αντιλαμβανόμαστε αυτό μετατρέπει τον εμβολιασμό σε υποχρεωτικό. Πρόκειται για μία απόφαση-σοκ που δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά αλλού στον κόσμο εκτός από την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση σήμερα πέρασε το νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εκπαίδευση, σύμφωνα με τον οποίο ανεμβολίαστοι μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί & καθηγητές θα πληρώνουν από την τσέπη τους 2 τεστ την βδομάδα!

Μάλιστα μόνο των μαθητών επιτρέπεται να είναι self test.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση με την «ευκαιρία» των καταστροφών από τις φωτιές, για τις οποίες φέρει τεράστια ευθύνη, βρήκε την ευκαιρία να περάσει ακραία υγειονομικά μέτρα, ενώ η κοινωνία είναι «απασχολημένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.