Δεν έχουν κανέναν φραγμό: Κάνουν εμβολιαστικά κέντρα και τα Πανεπιστήμια! (βίντεο)

Δεν έχουν κανέναν φραγμό: Κάνουν εμβολιαστικά κέντρα και τα Πανεπιστήμια! (βίντεο)

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο εμβολιαστικό κέντρο, καθώς η κυβέρνηση τα τελευταία 24ωρα ανακοινώνει διαρκώς μετατροπές διαφόρων χώρων σε εμβολιαστικά κέντρα.

Χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε πως από Κυριακή θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε Εκκλησίες και σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε πως θα μπουν εμβολιαστικά κέντρα σε όλα τα Πανεπιστήμια σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας.

Όπως είπε, τις επόμενες εβδομάδες ή τέλος Σεπτεμβρίου, έχει ήδη δρομολογηθεί η εγκατάσταση μονάδων εμβολιασμού στις σχολές, ενώ το εμβόλιο είναι μοναδικό δώρο της επιστήμης και απηύθυνε νέο κάλεσμα για μαζικούς εμβολιασμούς.

Το ερώτημα είναι τι θα ακολουθήσει μετά… Που αλλού θα φτιάξουν εμβολιαστικό κέντρο; Το πρόβλημα της χώρας είναι πως δεν είχε εμβολιαστικά κέντρα; Έτσι θα αυξήσουν τα ποσοστά; Κάνοντας όλη τη χώρα ένα απέραντο εμβολιαστικό κέντρο;

Παράλληλα η υπουργός Παιδείας, ευχαρίστησε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα κάνοντας λόγο για μια δύσκολη χρονιά, όπου η Ελλάδα τα κατάφερε ενώ άλλες χώρες «δεν έκαναν καν εξετάσεις».

Οι φετινές Πανελλήνιες διεξήχθησαν ομαλά και φέτος υπήρξαν μεγάλες καινοτομίες, καθώς για πρώτη φορά οι υποψήφιοι μάθαιναν τα αποτελέσματά τουs μέσω SMS.

Χαρακτήρισε ως μεταρρυθμίσεις με οφέλη για όλους την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) και το παράλληλο μηχανογραφικό, καθώς όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

«Οι φοιτητές δεν εγκλωβίζονται πια στις σχολές» ανέφερε και τόνισε πως πια οι σπουδές έχουν αντίκρισμα και δεν υπάρχουν φαινόμενα να μπαίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψήφιοι που έγραψαν 1,2,3 και 4 στα 20.
Σύμφωνα με την ίδια ένα παιδί που μπαίνει σε σχολή με πολύ μικρή βαθμολογία δεν θα αποφοιτήσει ποτέ «μην κοροϊδευόμαστε» ενώ το 30% των φοιτητών δεν αποφοιτά ποτέ.

«Έχουμε τον χαμηλότερο ρυθμό αποφοίτησης σε όλη την ΕΕ» επεσήμανε η υπ. Παιδείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι νέοι έχουν προοπτική, διέξοδο και θα αποκατασταθούν επαγγελματικά» υπογράμμισε ενώ πρόσθεσε πως πέρα από τα οφέλη για παιδιά και οικογένειες κέρδος έχουν και τα πανεπιστήμια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.