ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ντοκουμέντο: Έτσι έπνιξαν την βόρεια Εύβοια – Τα αντιπλημμυρικά έργα δημοπρατήθηκαν πριν από… δύο ημέρες!

Ντοκουμέντο: Έτσι έπνιξαν την βόρεια Εύβοια – Τα αντιπλημμυρικά έργα δημοπρατήθηκαν πριν από… δύο ημέρες!

Πρωτοφανή ψεύδη, ντροπιαστικά για μία κυβέρνηση, ακόμα και για αυτή την κυβέρνηση, αποδεικνύεται ότι ειπώθηκαν για τα περίφημα αντιπλημμυρικά έργα στην βόρεια Εύβοια που έκαψε η κυβερνητική ανικανότητα το περασμένο καλοκαίρι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Μαντουδίου Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η πρώτη δημοπρασία για τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα ξεκίνησε… μόλις προχθές (!), ενώ τα αντιδιαβρωτικά έργα έχουν καλύψει μόλις το 10% του δήμου!

Στο σημείο δε που πλημμύρισε χθες, δεν είχε καν ξεκινήσει η τοποθέτηση κορμοδεμάτων!

Δείτε και το σχετικό έγγραφο:

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε: «Σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να έχει τον πρώτο λόγο, προχωράμε στα άμεσα έργα απομάκρυνσης των καμένων δέντρων και κατασκευής των έργων υποδομής, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τη συγκράτηση των εδαφών. Αφενός για να αποτρέψουμε πλημμυρικά φαινόμενα, αφετέρου για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι η αναδάσωση θα γίνει με τους ευνοϊκότερους δυνατούς όρους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.