Σ.Πέτσας για εξεταστική επιτροπή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κίνηση αντιπερισπασμού»

Σ.Πέτσας για εξεταστική επιτροπή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κίνηση αντιπερισπασμού»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, αναφέρθηκε στο ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις, τονίζοντας πως πρόκειται για κίνηση αντιπερισπασμού.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κίνηση αντιπερισπασμού. Δεν έχει να πει κάτι για την οικονομία και είναι απομονωμένος από προβλήματα κοινωνίας», εκτίμησε.

«Για εμένα η καμπάνια “Μένουμε σπίτι” ήταν νόμιμη και σωτήρια! Φυσικά, να γίνει εξεταστική», πρόσθεσε.

Σε σχέση με την κακοκαιρία τόνισε πως όπου έχουμε ζημιές η πολιτεία θα είναι δίπλα. Έχει τη δυνατότητα ο προϋπολογισμός μας, σημείωσε και πρόσθεσε πως προχωρά το θέμα της διαχώρισης αρμοδιοτήτων για έργα, φρεάτια κλπ.

«Να δίνουμε αποφασιστικό μήνυμα στην Τουρκία»

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις και τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου, Φουάτ Οκτάι τόνισε: «Μην υπερμεγενθύνουμε τέτοιες δηλώσεις. Μακροπρόθεσμα να είμαστε ψύχραιμοι. Να δίνουμε αποφασιστικό μήνυμα στην Τουρκία ότι θα υπερασπιστούμε δικαιώματά μας».

Τι είπε για τον εγκλωβισμό λεωφορείου κάτω από γέφυρα

Σε σχέση με το λεωφορείο στην παραλιακή που εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα σημείωσε: «Μην μπούμε στη λογική ποιος είναι αρμόδιος. Σημασία έχει το έργο του Φαλήρου. Οι καθυστερήσεις από τον ανάδοχο ΕΛΑΚΤΩΡ δεν έχουν σχέση με το κράτος. Όταν ολοκληρωθεί το έργο, το νερό θα διοχετεύεται στη θάλασσα».

«Η διαχείριση των ομβρίων υδάτων έχει μείνει πολύ πίσω. Αναζητάμε επιπλέον λεφτά για έργα σε Κορωπί, Μαρκόπουλο κλπ», συμπλήρωσε τονίζοντας πως χρειάζονται χρήματα και μελέτες.

«Πριν έναν αιώνα πάνω από 700 χείμαρροι και ποτάμια διέσχιζαν την Αττική που τώρα έχουν εξαφανιστεί. Θα επιταχύνουμε τη διευκόλυνση των δήμων για τα έργα υψηλού κινδύνου να προχωρήσουν γρήγορα», τόνισε.

Τι είπε για την ακρίβεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχέση με το ζήτημα των ανατιμήσεων και της ακρίβειας τόνισε: «Θα εξαντλήσουμε όλα περιθώρια. Υπάρχουν περιθώρια. Θα προσπαθήσουμε να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, είμαστε κοντά σε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.