Lockdown για ανεμβολίαστους τα Χριστούγεννα: Σκέψεις για απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό

Lockdown για ανεμβολίαστους τα Χριστούγεννα: Σκέψεις για απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό

Νέες απαγορεύσεις ετοιμάζει για τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απαγορευθούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση σκέφτεται να απαγορεύσει την ελεύθερη μετακίνηση των ανεμβολίαστων από νομό σε νομό, εκτός και εάν επιδείξουν τεστ 24 ωρών το οποίο θα βεβαιώνει ότι δεν νοσούν.

Αυτό το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ ενόψει Χριστουγέννων, καθώς το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει βαλτώσει και η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο για να πείσει τους ανεμβολίαστους να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Να θυμίσουμε ότι ήδη από τις 6 Οκτωβρίου έχουν τεθεί σε ισχύ τα νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους πολίτες σε εστίαση.

Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό δίνουν πλήρη «ελευθερία» στους εμβολιασμένους σε ψυχαγωγία και εστίαση, ενώ όπως ανακοινώθηκε δίνεται τέλος στα lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι περιορισμοί έχουν τελειώσει μόνο για τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι όπως φαίνεται θα αργήσουν να επιστρέψουν σε συνθήκες κανονικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.