ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης: Μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Rapid κάθε μέρα και στο… βάθος lockdown;

Όσα εξετάζονται

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης: Μάσκες στους εξωτερικούς χώρους – Rapid κάθε μέρα και στο… βάθος lockdown;

Σε όλη Ευρώπη οι κυβερνήσεις παίρνουν νέα μέτρα και συζητούν το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown. Η μετάλλαξη της Μποτσουάνα τους προσέφερε μιας εξαιρετική αφορμή. Στο πλαίσιο αυτό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτήν την ώρα εξετάζει νέα μέτρα, υποτίθεται προκειμένου να σωθούν τα Χριστούγεννα.

Σε περίπτωση λοιπόν που το επιδημιολογικό προφίλ της Ελλάδας επιβαρυνθεί ακόμη παραπάνω, η κυβέρνηση έχει στη φαρέτρα της και πρόσθετα μέτρα.

Αυτά είναι:

  • Τα rapid tests για τους ανεμβολίαστους να αυξηθούν από δύο σε τρία την εβδομάδα, με ταυτόχρονη απαίτηση να είναι ημερήσια και όχι 48ωρου.
  • Επαναφορά της υποχρεωτικής χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους.
  • Αποκλεισμός των ανεμβολίαστων και από εξωτερικούς χώρους της εστίασης και της ψυχαγωγίας ακόμη και αν έχουν rapid test.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να η χρήση μάσκας να επιστρέψει παντού: και σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για εμβολιασμένους και μη, με ταυτόχρονη επαναφορά της τηλεργασίας ως έναν βαθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασφαλώς αν τα μέτρα αυτά εφαρμοστούν η κυβέρνηση αναλαμβάνει το κόστος της βέβαιης κοινωνικής έκρηξης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.