ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Γεωργιάδης: «Δυσάρεστη αλλά εθνικά αναγκαία απόφαση»

Α. Γεωργιάδης: «Δυσάρεστη αλλά εθνικά αναγκαία απόφαση»

Ενώ η τιμωρητική τακτική που υιοθέτησε η κυβέρνηση καταδικάστηκε από όλα τα κόμματα, τα οποία εξέφρασαν οργή για την κυβέρνηση που εναποθέτει τις ευθύνες ακόμα μια φορά στους πολίτες και τους στοχοποιεί, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδίδεται στις γνωστές κωλοτούμπες.

Τώρα κάνει λόγο για «δύσκολη αλλά εθνικά απολύτως αναγκαία» απόφαση και υποστηρίζει ότι θα ήταν ανήθικο να πουν «εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν». Ήταν ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης που έλεγε πρόσφατα στους ανεμβολίαστους να «μην σώσουν»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δύο δρόμους έχει η ζωή εδώ. Ο ένας -ο εύκολος δρόμος για την κυβέρνηση- θα ήταν να πει: πρόβλημά τους. Δεν εμβολιάζονται. Κάποιοι από αυτούς, αρκετοί προφανώς, θα πεθάνουν. Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, αρκετές χιλιάδες από αυτούς για να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν. Αρκεί εμείς να μην χάσουμε ψήφους. Αυτή είναι προφανώς η πολιτικά εύκολη οδός, αλλά και η απολύτως ανήθικη. Υπάρχει και η άλλη οδός, όμως, αυτή που επέλεξε ο κύριος πρωθυπουργός. Να πει: θα γίνω προσωρινά δυσάρεστος, προφανώς θα γίνω, αλλά θα ξέρω ότι έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους από τον θάνατο, θα έχω σώσει χιλιάδες οικογένειες από το πένθος και θα έχω σώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας από μία ανυπέρβλητη πίεση που προκαλεί πλέον αυτή η πανδημία και η επιμονή των ανθρώπων ιδιαίτερα αυτής της ηλικιακής ομάδος να μην εμβολιάζεται» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.