ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Κυβερνητικά ψεύδη σε ζωντανή μετάδοση: «Δεν έχει πεθάνει κανείς τριπλά εμβολιασμένος» λέει ο Γ.Οικονόμου

Τους αφήνουν να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ για να μην τους καταγράφουν; - Ιδού η είδηση που τον εκθέτει

Κυβερνητικά ψεύδη σε ζωντανή μετάδοση: «Δεν έχει πεθάνει κανείς τριπλά εμβολιασμένος» λέει ο Γ.Οικονόμου

Απίστευτα ψέματα είπε σε ζωντανή μετάδοση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καθώς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών υποστήριξε ότι δεν έχει πεθάνει κανένας τριπλά εμβολιασμένος πολίτες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος από κορωνοϊό πολίτη που έχει κάνει και την αναμνηστική δόση».

Να του θυμίσουμε ότι από κορωνοϊό πέθανε ο τριπλά εμβολιασμένος συγγενής του δικηγόρου Νίκου Διαλυνά πριν από λίγες ημέρες.

«Ο ξάδελφός μου φιλοξενούταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση. Στις 23/11 μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο λόγω Covid. Είχαν προσβληθεί 25 άτομα, υπερήλικες. Από τους 12 οι 3 εισήχθησαν στο τμήμα Covid και μετά οι 5 στη ΜΕΘ», είχε πει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και είχε προσθέσει ότι:

«Η κατάστασή του ήταν οικτρή. Είχε 15 αιματοκρίτη και στη μέση και γλουτούς κατακλίσεις 4ου βαθμού. Με ειδοποίησε ο γιατρός και μου είπε ότι η κατάσταση αυτή είναι τραγική, μας έφεραν έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Μέσα σε πέντε μέρες πέθανε. Έκανα μηνυτήρια αναφορά».

Να θυμίσουμε ότι είχε καταγγείλει επίσης ότι τον άφησαν οκτώ (!) ώρες σε φορείο και τελικά πέθανε εκτός ΜΕΘ! Αυτή είναι μια περίπτωση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας λόγω της μήνυσης που έκανε ο δικηγόρος, είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις οι οποίες απλώς δεν έγιναν γνωστές.

Είναι αδιανότητο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δίνει στη δημοσιότητα ψεύτικα στοιχεία! Το έκαναν από την αρχή της πανδημίας, να θυμίσουμε ότι μέχρι προσφάτως έλεγαν ότι δεν έχει πεθάνει κανείς εμβολιασμένος από Covid-19 και η αποκάλυψη του pronews.gr για τους 182 θανάτους εμβολιασμένων (που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ) ήρθε για να ταράξει τα νερά, καθώς πλέον έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.673 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους (στοιχεία έως 7 Νοεμβρίου).

Αυτά τα ψεύδη της κυβέρνησης είναι και ο λόγος που ο κόσμος δεν εμβολιάζεται, γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύεται!

Σημείωσε δε ο κ. Οικονόμου πως είναι θετική η ανταπόκριση των πολιτών άνω των 60 ετών για την πρώτη δόση του εμβολιασμού λέγοντας πως μετά την ανακοίνωση της υποχρεωτικότητας κλείστηκαν ή έχουν γίνει ήδη 100.000 ραντεβού για εμβολιασμό με την πρώτη δόση.

Από εκεί και πέρα ο Γ.Οικονόμου είπε ότι «από σήμερα Δευτέρα οι άνω των 60 που δεν έχουν τρίτη δόση θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι. Μετά από εισήγηση της επιτροπής αποφασίστηκε η μείωση ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης στους 3 μήνες».

Απαντώντας στην συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με το εάν επίκειται επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στους άνω των 50, ο κ. Οικονόμου είπε πως αυτή την στιγμή η κυβέρνηση δεν μελετά νέα μέτρα σημειώνοντας πως η τήρηση του υφιστάμενου πλαισίου θα λειτουργήσει υπέρ της αγοράς αλλά και του κοινωνικού πλαισίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.