ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η κυβέρνηση αποφάσισε – Στηρίζει Η.Μόσιαλο: «Προσωπική του άποψη» λέει ο Γ.Οικονόμου – Έρχεται Αρμαγεδώνας εντός ΝΔ

Ο Κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να μετατρέψει τη ΝΔ... σε Ποτάμι

Η κυβέρνηση αποφάσισε – Στηρίζει Η.Μόσιαλο: «Προσωπική του άποψη» λέει ο Γ.Οικονόμου – Έρχεται Αρμαγεδώνας εντός ΝΔ

Βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα χθες στο Μαξίμου: «Ή θα φύγει ο Η.Μόσιαλος, ή τα ποσοστά της ΝΔ θα πέσουν ακόμα περισσότερο».

Και τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έστησε «ασπίδα» μπροστά στον καθηγητή που έκανε μια βλάσφημη ανάρτηση, η οποία προκάλεσε την αντίδραση των περισσοτέρων ψηφοφόρων της ΝΔ.

«Ο Η.Μόσιαλος εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου, η ελευθερία του βίου είναι απολύτως κατοχυρωμένη ακόμα και όταν ο λόγος αυτός είναι άκομψος για πολύ κόσμο, ή και προσβλητικός για τα πιστεύω του. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σχολιάζει απόψεις», είπε ξεκάθαρα ο Γ.Οικονόμου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=MtXN3TnQoC0&feature=emb_title&ab_channel=PronewsMedia

Κάτι που σημαίνει επί της ουσίας ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη του Ηλία Μόσιαλου παραμένει, παρά το πολιτικό κόστος που θα έχει η Νέα Δημοκρατία.

Να θυμίσουμε ότι ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την ανάρτηση του Η.Μόσιαλο και την «αφωνία» του Μαξίμου είχε γράψει τα εξής:

«Χλεύσασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων με μια ρατσιστική ανάρτηση που προσβάλλει όσους αποστολή του είναι να πείσει, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά στη θέση του εκπροσώπου της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς υγείας. Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ».

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν αναταράξεις και εντός του κόμματος, καθώς αρκετοί βουλευτές που ανήκουν στην λαϊκή δεξιά έχουν ψηφοφόρους που πιστεύουν στο δόγμα «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» και βλέπουν πλέον την ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη να αδιαφορεί πλήρως γι’ αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.