ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Παραιτήσου»: Νέες άγριες αποδοκιμασίες κατά της Μ.Γκάγκα σε νοσοκομείο της Πάτρας (βίντεο)

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στην Μ.Γκάγκα

«Παραιτήσου»: Νέες άγριες αποδοκιμασίες κατά της Μ.Γκάγκα σε νοσοκομείο της Πάτρας (βίντεο)

Δέκτης άγριων αποδοκιμασιών έγινε για ακόμη μια φορά η αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, καθώς ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας της επιφύλαξαν μια «θερμή» υποδοχή.

Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν την Μίνα Γκάγκα, με συνθήματα, πανό και συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας και της ζητούσαν να πάρει πίσω τις αναστολές και της φώναζαν «παραιτήσου».

Η Μίνα Γκάγκα προχώρησε στα ενδότερα με τους συγκεντρωμένους να αποχωρούν, χωρίς να προκληθεί μεγαλύτερη ένταση. Τα πανό που είχαν κρεμάσει στα κάγκελα του νοσοκομείου, έγραφαν «όχι στον εξαναγκασμό» και «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για κανέναν».

Η κ. Γκάγκα βρίσκεται από χθες στην Πάτρα όπου έχει συναντήσεις με υγειονομικούς φορείς της περιοχής. Σήμερα επισκέπτεται το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.