ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μέσα σε «βαρύ» κλίμα συγκαλείται αύριο το υπουργικό: «Στην σέντρα» Στυλιανίδης, Θεοδωρικάκος και Καραμανλής

Γιατί απειλούνται με «θυσία» οι τρεις υπουργοί προκειμένου να διασωθεί ο Κ.Μητσοτάκης

Μέσα σε «βαρύ» κλίμα συγκαλείται αύριο το υπουργικό: «Στην σέντρα» Στυλιανίδης, Θεοδωρικάκος και Καραμανλής

Απόδοση ευθυνών για την ταλαιπωρία οδηγών στην Αττική Οδό και επιβατών τραίνων λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» θα επιχειρηθεί αύριο στο υπουργικό συμβούλιο από τον Κ.Μητσοτάκη προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος από την λαϊκή οργή για την πρωτόγνωρη διάλυση που δείχνει το κράτος.

Οι τρεις αρμόδιοι υπουργοί που θεωρείται ότι απέτυχαν παταγωδώς και είναι προς «θυσία» είναι οι Χ.Στυλιανίδης, Κ.Καραμανλής και Τ.Θεοδωρικάκος που λιγότερο ή περισσότερο είχαν τον κύριο λόγο στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Στο στόχαστρο ιδιαίτερα βρίσκεται ο Χ.Στυλιανίδης που έχει συγκεντρώσει την οργή του Μαξίμου και των Αμερικανών συμβούλων γιατί ζήτησε «συγγνώμη» με αποτέλεσμα να καταδειχθεί η ευθύνη της κυβέρνησης από τον ίδιο τον αρμόδιο υπουργό.

Όσο για τους υπολοίπους, ο Κ.Καραμανλής προσπαθούσε να δικαιολογηθεί κάτι που έκανε και ο Τ.Θεοδωρικάκος που έριξε όλη την ευθύνη στην Αττική Οδό ενώ η Τροχαία είναι ο μοναδική αρμόδια να ανοίγει και να κλείνει οδούς.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής που εξέφρασε τη συγγνώμη της κυβέρνησης σε όσους ταλαιπωρήθηκαν θέλοντας να «βάλει όλους» στο κάδρο.

«Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι πρόκειται για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, αλλά αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν δικαιολογεί τα πάντα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν και το θυμό και τη στεναχώρια και την απογοήτευση των πολιτών», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει ειδικό θεσμικό πλαίσιο που το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θέσπισε για να δούμε πού υπάρχουν ευθύνες. Και οι καμπάνες θα είναι βαριές και αυτό δεσμευόμαστε να το κάνουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.