ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κυβέρνηση θέλει να κρύψει… στη μουσική το φιάσκο με την «Ελπίδα»: «Χαλαρώνουν» τα μέτρα στην εστίαση

Δείτε τι ανακοίνωσε ο Θ.Πλεύρης

Η κυβέρνηση θέλει να κρύψει… στη μουσική το φιάσκο με την «Ελπίδα»: «Χαλαρώνουν» τα μέτρα στην εστίαση

Την χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει την ατζέντα των θεμάτων, καθώς δέχεται σκληρή κριτική για την αδυναμία της να διαχειριστεί την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε ότι όσον αφορά στο σκεπτικό της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων προστασίας, ελήφθη υπόψη η αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων, η κατάσταση στα νοσοκομεία και τα νέα δεδομένα για τη μετάλλαξη Όμικρον.

Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που ανακοίνωνε την χαλάρωση των μέτρων η Ελλάδα κατέγραφε τριψήφιο αριθμών θανάτων και δείχνει ότι θα είναι η τελευταία χώρα που θα βγει από την πανδημία, λόγω βεβαίως της ανικανότητας της κυβέρνησης, η οποία εν μέσω πανδημίας διέλυσε πλήρως το ΕΣΥ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=h63HlAEqS60&feature=emb_title&ab_channel=PronewsMedia

Σκοπός της κυβέρνησης ήταν να πέσουν λίγο οι τόνοι, καθώς βρίσκεται στα σχοινιά λόγω του κυβερνητικού μπάχαλου στην κακοκαιρία και με την «χαλάρωση» των μέτρων στην εστίαση θα μπορέσει τουλάχιστον να ικανοποιήσει τα «θέλω» αρκετών επιχειρηματιών που έχουν καταστραφεί λόγω των συνεχόμενων μέτρων-lockdown.

Με βάση τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης από τη Δευτέρα (31/01).

Ακόμα, απελευθερώνεται το ωράριο λειτουργίας των συγκεκριμένων μαγαζιών, τα οποία έως και την Κυριακή (30/01) πρέπει να κλείνουν τα μεσάνυχτα.

Παρ’ όλα αυτά, η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο σε καθήμενους πελάτες, κάτι που ισχύει και τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέτρα στα γήπεδα μένουν ως έχουν, καθώς ο Θ.Πλεύρης είπε ότι θα επανεξεταστούν την επόμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.