«Βόμβα» βάζει ο Α.Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση αποφασίζει αν θα κλείσει η Αττική Οδός»! – Ψεύτες Κ.Μητσοτάκης-Χ.Στυλιανίδης;

«Πέρσι με την Μήδεια την κλείσαμε, φέτος όχι»

«Βόμβα» βάζει ο Α.Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση αποφασίζει αν θα κλείσει η Αττική Οδός»! – Ψεύτες Κ.Μητσοτάκης-Χ.Στυλιανίδης;

Μια πραγματική «βόμβα» στην κυβέρνηση έριξε -μάλλον άθελα του- ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς αποκάλυψε και επισήμως ότι η απόφαση για το κλείσιμο ή όχι της Αττικής Οδού παίρνεται από την κυβέρνηση!

Εδώ και ημέρες η κυβέρνηση ρίχνει όλες τις ευθύνες στην εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρόσφατο μήνυμα του να λέει ότι «υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες στον παραχωρησιούχο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτή, την τελευταία χιονοθύελλα» και να προσπαθεί να πείσει ότι για το μπάχαλο φταίει μόνο η εταιρεία.

Η συνέχεια δόθηκε και χθες με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης να διαψεύδει ότι τέθηκε από την εταιρεία αίτημα «προληπτικής απαγόρευσης των φορτηγών-βαρέων οχημάτων από το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου» και πώς «η αποδοχή της απαίτησης για 2.000 ευρώ αποζημίωση σε κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ταυτόχρονα και αποδοχή της ευθύνης για την τραγική διαχείριση της Αττικής Οδού;».

Προφανώς υπάρχουν ευθύνες στην εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, ζήτησε ή όχι να κλείσει ο δρόμος, παρόλα αυτά όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης η απόφαση παίρνεται από την κυβέρνηση.

Δηλαδή η κυβέρνηση αποφασίζει αν θα κλείσει ο δρόμος και όχι η εταιρεία που τον διαχειρίζεται, όπως προσπαθεί να μας πείσει το Μαξίμου. Οπότε ακόμη και να μην το ζήτησε η εταιρεία και ήταν ψευδής η χθεσινή της ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι είχε ζητήσει την απαγόρευση διέλευσης βαρεών οχημάτων, η κυβέρνηση μπορούσε όποτε θέλει να κλείσει το δρόμο.

Μάλιστα, όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, η Τροχαία έδωσε εντολή να κλείσει η Αττική Οδός στις 14:00 την Δευτέρα αλλά δεν έκλεισε ποτέ!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν μιλώντας σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΪ ανέδειξε όλα τα προβλήματα. Αφού προσπάθησε γενικώς να δικαιολογήσει το μπάχαλο λέγοντας ότι «δεν ξέρω κανένα κράτος να τα καταφέρνει» είπε: «Πέρσι με την Μήδεια κλείσαμε την Αττική Οδό και μας κατηγορούσαν. Πέρσι αποφασίστηκε να μην μπουν τα φορτηγά, φέτος αυτή η απόφαση δεν ελήφθη».

Δηλαδή ομολογεί ότι η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να μην κλείσει η Αττική Οδός!

Στη συνέχεια υποστήριξε μάλιστα ότι «η Εθνική Οδός έκλεισε, η Αττική Οδός όχι». Φυσικά δεν ξέχασε να αναφερθεί στο Μάτι, καθώς υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ασκεί κριτική, γιατί δεν είχαμε κάποιον νεκρό από την κακοκαιρία. Βεβαίως να σημειώσουμε ότι υπήρχαν άνθρωποι που πέθαναν αβοήθητοι στο σπίτι τους λόγω ψύχους, κλειστών δρόμων και διακοπών ρεύματος, αλλά μάλλον αυτοί δεν μετρούν για την κυβέρνηση.

Ποιος σταμάτησε τα φορτηγά στην Εθνική Οδό; Η Τροχαία! Ποιος δίνει εντολές στην Τροχαία; Η κυβέρνηση δια του αντίστοιχου υπουργείου! Γιατί η κυβέρνηση έκλεισε μόνο την Εθνική Οδό και όχι την Αττική Οδό;

Προφανώς και η εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό έχει ευθύνες, δεν νοείται ο θεωρητικά κορυφαίος δρόμος της Ελλάδας να εμφανίζει τέτοια εικόνα και γι’ αυτό δέχθηκε να πληρώσει και την αποζημίωση των 2.000 ευρώ (δεν είναι μεγάλο ποσό για την εταιρεία αυτά τα χρήματα), παρόλα αυτή η τελική ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση, καθώς αυτή είχε τον τελευταίο λόγο.

Δείτε ξανά την έκτακτη εκπομπή του pronews.gr:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.