ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

25η Μαρτίου: Μια τεράστια γαλανόλευκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media

25η Μαρτίου: Μια τεράστια γαλανόλευκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Την επέτειο της 25ης Μαρτίου της Επανάστασης του 1821 και τη μνήμη των ηρώων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία τιμούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.

Μια τεράστια γαλανόλευκη φωτίζει από χθες το βράδυ το κτίριο της Κατεχάκη. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media με την ακόλουθη αναφορά: «Σήμερα γιορτάζει το έθνος των Ελλήνων! Έχουμε διπλή εορτή! Τιμούμε την Θεοτόκο και τους ήρωες της Επανάστασης του 1821. Η πίστη στον αγώνα, η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία νίκησαν την αδιαμφισβήτητη υπεροπλία της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όταν οι Έλληνες ενώνουν τις δυνάμεις τους πετυχαίνουν εκείνο που μοιάζει αδύνατο! Ας το θυμόμαστε πάντα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.