ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν.Σαντορινιός: «Δεν παραχωρούμε τα κυριαρχικά δικαιώματά μας σε κανένα σημείο του Αιγαίου»

Ν.Σαντορινιός: «Δεν παραχωρούμε τα κυριαρχικά δικαιώματά μας σε κανένα σημείο του Αιγαίου»

«Απαντάμε με αποφασιστικότητα σε κάθε πρόκληση, όπως άλλωστε φάνηκε και από την απάντηση του πρωθυπουργού από το Αγαθονήσι. Δεν είμαστε διατεθειμένοι για καμία παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας σε κανένα σημείο του Αιγαίου. Και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά ως κυβέρνηση, πόσο κοντά είμαστε στα μικρά και απομακρυσμένα νησιά μας, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Τόνισε ότι το Αγαθονήσι καλύπτεται ακτοπλοϊκά σχεδόν καθημερινώς από δρομολόγια πλοίων, ενώ έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί έργα για σημαντικές λιμενικές υποδομές.

Ανέφερε ότι, χθες, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου-Αγαθονησίου και τα πρώτα έργα που θα εκτελέσει θα είναι η επέκταση του λιμανιού του Αγαθονησίου, ένα αλιευτικό καταφύγιο και, προς το τέλος του μήνα, θα ολοκληρωθεί και η δεύτερη αφαλάτωση που θα καταστήσει υδατικά αυτόνομο το νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θέλω να καταστήσω σαφές ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος περιπολούν καθημερινά στα νησιά μας για να προασπίζονται τα συμφέροντα και της χώρας μας αλλά και των ψαράδων μας», δήλωσε ο κ. Σαντορινιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.