ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Προδότη ξεπουλάς την χώρα»: Aγριο κράξιμο στον Ε.Τσακαλώτο στην Θεσσαλονίκη! (βίντεο)

«Προδότη ξεπουλάς την χώρα»: Aγριο κράξιμο στον Ε.Τσακαλώτο στην Θεσσαλονίκη! (βίντεο)

Την “καυτή ανάσα” των οργισμένων Μακεδόνων ένοιωσε πριν λίγο ο Ε.Τσακαλώτος στην Θεσσαλονίκη.

Δεκάδες οργισμένει πολίτες του επιτέθηκαν φραστικά για την συμφωνία των Πρεσπών με την κατάσταση να ξεφεύγει και την αστυνομία να δημιουργεί προστατευτικό κλοιό για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πιο αναλυτικά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή την ομιλία του Τσακαλώτου στην Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ σε ανοιχτή εκδήλωση “για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” στο Ολύμπιον.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα οξύνθηκαν από τους διαδηλωτές και δημιουργήθηκε ένταση,

Μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες» αλλά και να τους βρίζουν χυδαία.

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=No3HwL5B9Fw

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GwLcZLuqnoc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.