Η… συμπάθεια που έχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την Σκάρλετ Γιόχανσον είναι εδώ και καιρό γνωστή.

Με αφορμή τον αρραβώνα της Γιόχανσον με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Κόλν Τζοστ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε για «ευχάριστη» είδηση κατά την έναρξη της ομιλίας του τη Δευτέρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο.«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Η αδυναμία του Τσακαλώτου στην… Γιόχανσον
Θυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στην διάσημη ηθοποιό. Συγκεκριμένα, το 2017 εντός της Βουλής απαντώντας σε ερώτηση είχε πει πως η ΝΔ μπορεί να θέλει πλεονάσματα 2% «αλλά κι εγώ μπορεί να θέλω να πάω για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν σημαίνει πως θα γίνει». Μάλιστα, η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε απαντήσει λέγοντας πως δεν πίστευε ότι θα γινόταν ποτέ θέμα για εκείνη στην ελληνική Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός αυτού, και το 2018 ο υπουργός Οικονομικών είχε δείξει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει για την ηθοποιό, αφού είχε εμφανιστεί στην Πρέβεζα με μπλουζάκι που απεικόνιζε τον ίδιο να συνοδεύεται από την Σκάρλετ Γιόχανσον.