ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Σ.Κασσελάκης για Ράφα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει επιτέλους να λάβει σαφή θέση»

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει επιτέλους να παρέμβει για να εξασφαλίσει μόνιμη κατάπαυση του πυρός»

Σ.Κασσελάκης για Ράφα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει επιτέλους να λάβει σαφή θέση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους χιλιάδες αμάχους στη Ράφα που «ζουν σε φόβο και απόγνωση». 

Μέσω ανάρτησής του, ζητά από την διεθνή κοινότητα «να παρέμβει επιτέλους για να εξασφαλίσει μόνιμη κατάπαυση του πυρός, την απεριόριστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας και την επιστροφή όλων των ομήρων» προσθέτοντας πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει επιτέλους να λάβει σαφή θέση».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Η επίθεση του Ισραήλ και η κατάληψη της συνοριακής διέλευσης της Ράφα συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερους θανάτους αμάχων.

Η διεθνής κοινότητα πρέπει επιτέλους να παρέμβει για να εξασφαλίσει μόνιμη κατάπαυση του πυρός, την απεριόριστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας και την επιστροφή όλων των ομήρων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει επιτέλους να λάβει σαφή θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι αλληλέγγυος με τους χιλιάδες αμάχους στη Ράφα που ζουν σε φόβο και απόγνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.