ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΟΑΣΘ: Καταγγέλλει σαμποτάζ ο Παππάς – Ζητεί παρέμβαση Εισαγγελέα

ΟΑΣΘ: Καταγγέλλει σαμποτάζ ο Παππάς – Ζητεί παρέμβαση Εισαγγελέα

Στον Εισαγγελέα θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, η οποία θα περιλαμβάνει στοιχεία που, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύουν σαμποτάζ εκ των έσω στον Οργανισμό, προκειμένου να παρουσιαστεί εικόνα διάλυσης λίγο διάστημα πριν τις εθνικές εκλογές.

Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση, ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα που έχουν προκληθεί από σαμποτάζ. «Ήδη έχω μια αναφορά από τον υπεύθυνο ασφαλείας στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης που λέει ότι εδώ συνέβησαν πράγματα που έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια του χώρου. Έκοψαν καλώδια με κίνδυνο να εκραγούμε. Αυτό είναι προφανές ότι θα το στείλω στον Εισαγγελέα» σημείωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού και πρόσθεσε: «Θέλουν να δείξουν ότι η κρατική παρέμβαση στη λαμογιά έχει αποτύχει, αλλά δεν θα τους περάσει».

Ο κ. Παππάς σημείωσε επίσης ότι γίνονται συντονισμένες κινήσεις στο εσωτερικό του οργανισμού, ώστε να προκαλούνται προβλήματα, τα οποία και μετακυλίονται σε όλες τις γραμμές του ΟΑΣΘ και κατ’ επέκταση στο επιβατικό κοινό. «Τον Μάιο έβγαιναν περίπου 363 λεωφορεία την ημέρα και ξαφνικά, μέσα σε λίγες ημέρες, φτάσαμε στα 280. Δεν μπορεί να πήγαν όλα στραβά. Υπάρχουν συντονισμένες ενέργειες» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι υπήρξαν ακόμη και περιστατικά δολιοφθοράς στον Οργανισμό, στοιχεία για τα οποία επίσης θα καταθέσει στον Εισαγγελέα. «Κάποια λεωφορεία είχαν προβλήματα και κάποια αποκτούσαν. Έχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει δολιοφθορά. Κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τη μαρμίτα. Ένα δίλημμα υπάρχει σε αυτή την περίπτωση: Εκκαθάριση ή όχι. Να το χωνέψουν αυτοί που νομίζουν ότι θα ξαναπάει η ιστορία στο παλιό καθεστώς: Να το ξεχάσουν. Κανείς δεν θα αναλάβει αυτή την πολιτική ευθύνη . Είναι τόσες οι αμαρτίες που κανείς δεν θα αναλάβει αυτό το πολιτικό φορτίο» σχολίασε.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ τόνισε ότι σήμερα πραγματοποιούν δρομολόγια συνολικά 330 λεωφορεία, ενώ απαντώντας σε όσους χαρακτηρίζουν «χάος» την κατάσταση που επικρατεί, τόνισε ότι αυτό που έγινε επί της σημερινής διοίκησης είναι «η απόλυτη εξυγίανση».

Ερωτηθείς για τη διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού, ο Στέλιος Παππάς τόνισε ότι αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισήμανε δε την ανάγκη να διαχωριστεί από αυτή του μεταφορικού έργου. «Δυο πράγματα δεν μπορούν να ανακοπούν αυτή τη στιγμή: Η διαδικασία εκκαθάρισης και η διαδικασία δημιουργίας της ΑΣΥΘ. Όποιος νομίζει ότι μπορεί, κάνει πολύ μεγάλο λάθος και θα βασανίσει την πόλη» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.