Τ.Θεοδωρικάκος για Κώστα Βαξεβάνη: «Ας είναι πιο προσεκτικός ο αδίστακτος γκαιμπελίσκος»

Τ.Θεοδωρικάκος για Κώστα Βαξεβάνη: «Ας είναι πιο προσεκτικός ο αδίστακτος γκαιμπελίσκος»

Βαριές κουβέντες επιφύλαξε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο αποκάλεσε «αδίστακτο γκαιμπελίσκο».

Ολα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του Τάκη Θεδωρικάκου στο facebook όπου φαίνεται ο ίδιος μαζί με τον υφυπουργό του Θόδωρο Λιβάνιο, στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών. Την φωτογραφία συνοδεύει η επισήμανση; ότι:

«Όλη τη βδομάδα που διανύουμε το Υπουργείο Εσωτερικών είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και κινητοποίηση για τη συμμετοχή στα μέτρα πολιτικής προστασίας και άλλες έκτακτες καταστάσεις.»

Τι έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης

Σχολιάζοντας την ανάρτηση, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο Ντοκουμέντο, οτι την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών ανεβάζει φωτογραφίες από το γραφείο του, ο ίδιος είναι σε διακοπές. Μάλιστα προσέθεσε ότι δεν το περίμενε από τον εξπέρ της επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ποστάρει φωτογραφία που τον δείχνει στο υπουργείο, ενώ αυτός κάνει διακοπές. Σημειώνοντας ότι ενδεχομένως η εξήγηση είναι ότι δεν διαχειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του στο facebook, οπότε θα πρέπει να δει πώς θα αντιμετωπίσει την άσκηση πολιτικής με fake news.

Στο δημοσίευμα αυτό απάντησε με σκληρά λόγια ο υπουργός Εσωτερικών γράφοντας ότι συνεχίζει την δουλειά του στο υπουργείο Εσωτερικών και χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Βαξεβάνη «αδίστακτο γκαιμπελίσκο».

«Συνεχίζω τη δουλειά και σήμερα, όπως και χθες στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ας είναι πιο προσεκτικός ο αδίστακτος γκαιμπελίσκος ιδιοκτήτης του Documento. Δίνουμε παντού τη μάχη σε όλα τα μέτωπα υπέρ των πολιτών!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.