ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τ.Θεοδωρικάκος: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσέλαβε 9.000 συμβασιούχους πριν τις εκλογές – Τί εντοπίσαμε»

Τ.Θεοδωρικάκος: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσέλαβε 9.000 συμβασιούχους πριν τις εκλογές – Τί εντοπίσαμε»

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσέλαβε 9.000 συμβασιούχους στο Δημόσιο σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οι 9.000 προσλήψεις έγιναν σε έκτακτο προσωπικό κατά τους μήνες Απρίλιο, Μαίο, Ιούνιο σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, το προσληφθέν προσωπικό για κάλυψη εκτάκτων αναγκών έπρεπε να είναι 48.000 άτομα ενώ αυτή την στιγμή έχει φτάσει στους 57.000, γεγονός το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση παρέλειψε να δημοσιοποιήσει .

« Δεν θέλω να είμαι άδικος, είναι γνωστό πως για πολλές δεκαετίες κυβερνήσεις έσπρωχναν τον αριθμό των εκτάκτων προσλήψεων προς τα πάνω σε περιόδους εκλογών. Οι τριπλές εκλογικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν συνέβαλαν κατά πολύ σε αυτό όπως φαίνεται και γι’ αυτό τώρα αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κος Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι θα τηρηθούν οι συμβάσεις των εν λόγω προσληφθέντων καθώς η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να φερθεί άδικα σε κανέναν ωστόσο από εδώ και πέρα πρόκειται να μπει προγραμματισμός προκειμένων να μην ξανασυμβούν τέτοιες πολιτικές οι οποίες όπως υπογράμμισε είναι σε βάρος της κοινωνίας.

«Θα μελετήσω τα στοιχεία όσον αφορά το ζήτημα ώστε να υπάρξει πλήρη διαφάνεια αλλά θα μπει τάξη.» είπε συγκεκριμένα.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτή η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί, είναι αποφασισμένη και θα φέρει στη βουλή προς νομοθέτηση σχέδιο κεντρικού προγραμματισμού προσλήψεων από υπουργείο Εσωτερικών για να μην ξεφύγουμε.», πρόσθεσε.

Όπως διευκρίνισε η υπέρβαση στις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού εντοπίζεται σε πλήθος υπηρεσιών διαφόρων κλάδων, με ενδεικτικούς αυτούς της καθαριότητας, της φύλαξης ή της σίτισης την ώρα που έτσι κι αλλιώς υπήρχε πρόβλεψη για διορισμό μόνιμου προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση είναι μια γενικότερη εικόνα διάλυσης του κράτους, κανείς δεν έπαιρνε ευθύνη για τίποτα.» σχολίασε ο υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.