ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Χρυσοχοΐδης: «Σήμερα θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου»

Μ.Χρυσοχοΐδης: «Σήμερα θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου»

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική του απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν σε κινηματογράφους της Αθήνας, μετά από ελέγχους αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει με αυτήν την χειρονομία να δείξει τη διαφωνία του με όσα συνέβησαν με τους ανήλικους θεατές τους φιλμ, και έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται: «Χθες (Κυριακή, 20-10-2019) και προχθές (Σάββατο, 19-10-2019), μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες σε Μαρούσι και Κυψέλη, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών. Αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του υπουργού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.