ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στις ερωτήσεις του Α.Τσίπρα και της Φ.Γεννηματά για τους δράστες οικονομικών εγκλημάτων θα απαντήσει ο Κ.Μητσοτάκης

Στις ερωτήσεις του Α.Τσίπρα και της Φ.Γεννηματά για τους δράστες οικονομικών εγκλημάτων θα απαντήσει ο Κ.Μητσοτάκης

Στις ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά θα απαντήσει, την Παρασκευή στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς ενώ εν συνεχεία θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής με θέμα το μεταναστευτικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Αιγαίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης της Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, θα διεξαχθεί συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς τον Κ. Μητσοτάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορούσε την επιεική, όπως την χαρακτήριζε, στάστη της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και στα εγκλήματα διαφθοράς. Στην ερώτησή του εντάσσει και το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος, αναφερόμενος στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την ερμηνευτική διάταξη που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία, όπως λέει, δεν κινδυνεύει με παραγραφή η υπόθεση Novartis.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.