ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύσκεψη στο Μ. Μαξίμου: ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος και A/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος ενημερώνουν τον Κ. Μητσοτάκη για το Oruc Reis

Σύσκεψη στο Μ. Μαξίμου: ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος και A/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος ενημερώνουν τον Κ. Μητσοτάκη για το Oruc Reis

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, του υπουργού Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και από πλευράς Α/ΓΕΕΘΑ τον Κωνσταντίνο Φλώρο, με θέμα το τουρκικό πλοίο.

Η ενημέρωση αφορά την πορεία του Oruc Reis το οποίο κινείται ανατολικά, 30 μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Ο υπ. Αμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη ότι το τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος εξέρχεται της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, κινούμενο ανατολικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπ. Αμυνας: «Γνωρίζεται ότι το ερευνητικό τουρκικό σκάφος «ORUC REIS», απογευματινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 2020, ανέστρεψε κινούμενο aνατολικά, με κατεύθυνση εξόδου από το ελληνικό FIR. Εν λόγω πλοίο παρακολουθείται από Φρεγάτα του ΠΝ».

Πηγές του υπ. Αμυνας ανέφεραν ότι η άμεση αντίδραση της Ελλάδος, που έστειλε πάραυτα μια φρεγάτα να παρακολουθεί τις κινήσεις του Oruc Reis.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος συνοδεύεται από δύο φρεγάτες του τουρκικού Nαυτικού που το παρακολουθούν από απόσταση και δύο τουρκικά εμπορικά πλοία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.