ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γεωργιάδης για μετανάστες στα σύνορα: «Σκοπός του Ερντογάν είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα»

Α.Γεωργιάδης για μετανάστες στα σύνορα: «Σκοπός του Ερντογάν είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα»

«Αυτά που κάνουν τους εκθέτουν ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τους υπερασπιστούν. Εάν η Ευρώπη υιοθετούσε τα fake news της Τουρκίας, φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν η Ελλάδα;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, τόνισε πως πρόκεται για οργανωμένη επιχείρηση από πλευράς του τουρκικού κράτους, με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι άνθρωποι που καταφθάνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα δεν είναι κάποιοι κατατρεγμένοι, ενώ σκοποός του Ερντογάν είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα όμως «αυτό το σχέδιο απέτυχε γιατί ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την Ελλάδα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην επιικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη Βρυξέλλες, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Ερντογάν κάνει παζάρι και σίγουρα θα ζητήσει χρήματα.

«Αυτά που κάνουν τους εκθέτουν ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τους υπερασπιστούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Ο ίδιος τόνισε ότι η Ευρώπη γνωρίζει τι γίνεται και δεν υιοθετεί τα fake news της Τουρκίας. «Εάν η Ευρώπη υιοθετούσε τα fake news της Τουρκίας, φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν η Ελλάδα;» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τις κλειστές δομές για μετανάστες που θα δημιουργηθούν, ο υπουργός επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω αυτών να φύγουν οι μετανάστες και όχι να μείνουν στη χώρα μας, ενώ εκείνοι που θα μπουν εκεί, δεν θα επιτρέπεται να κάνουν αίτηση για άσυλο, ενώ για τις αντιδράσεις στα νησιά σημείωσε ότι «δεν είναι ώρα για να τσακωνόμαστε, είναι ώρα να βάλουμε πλάτη για την πατρίδα. Με τους νησιώτες δεν αντιδικούμε και καταλαβαίνουμε πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται» συμπλήρωσε ο υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.