ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανηγυρίζει ο A.Γεωργιάδης: «Μικρή η ύφεση το προηγούμενο τρίμηνο – Στο επόμενο θα φανούν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού»

Πανηγυρίζει ο A.Γεωργιάδης: «Μικρή η ύφεση το προηγούμενο τρίμηνο – Στο επόμενο θα φανούν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού»

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πανηγυρίζει για την μικρή ύφεση που σημειώθηκε στο πρώτο τρίμηνο το 2020, όμως… οι επιπτώσεις του κορωνοϊού θα φανεί το επόμενο.

«Το γεγονός ότι η ελληνική οικονομία επανέρχεται και αντιδρά στις προκλήσεις, μας δίνει τη βεβαιότητα, ότι και την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας θα μπορούμε να την ξεπεράσουμε». Αυτό σημείωσε σε δήλωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε ο υπουργός: «Παρά τις διάφορες Κασσάνδρες που προέβλεπαν καθίζηση του ελληνικού ΑΕΠ για το 2020, το πρώτο τρίμηνο έκλεισε με μία ελάχιστη ύφεση της τάξεως του 0,9% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η Ελλάδα πέτυχε μία από τις καλύτερες οικονομικές επιδόσεις, για το πρώτο τρίμηνο του 2020, στις χώρες της Ευρωζώνης. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είχαμε τα περιοριστικά μέτρα που αναγκαστικά έλαβε η κυβέρνηση όπως και άλλες κυβερνήσεις, τον μήνα Μάρτιο, ο στόχος του Προϋπολογισμού θα είχε υπερκαλυφθεί. Είναι μία συλλογική εθνική επιτυχία που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Ασφαλώς το επόμενο τρίμηνο δεν θα έχει την ίδια εικόνα, καθόσον εκεί η επίπτωση του κορωνοϊού θα έχει μεγαλύτερη χρονική επίδραση. Όμως, το γεγονός ότι η ελληνική οικονομία επανέρχεται και αντιδρά στις προκλήσεις, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι και την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας θα μπορούμε να την ξεπεράσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.