ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δ.Μιχαηλίδου για voucher βρεφονηπιακών: «15.000 μητέρες του δημόσιου τομέα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα»

Δ.Μιχαηλίδου για voucher βρεφονηπιακών: «15.000 μητέρες του δημόσιου τομέα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα»

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, δήλωσε πως συνολικά, 15.000 μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο τομέα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Παράλληλα, είπε ότι αυξάνονται και τα εισοδηματικά κριτήρια κατά 3.000 ευρώ σε κάθε μέλος της οικογενείας.

Έκανε γνωστό, επίσης, ότι μέσω πλατφόρμας που θα δημιουργήσει το υπουργείο Εργασίας θα μπορούν να παίρνουν οι μητέρες το κουπόνι των 180 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ωφεληθούν σχεδόν 100.000 δικαιούχοι. Δηλαδή οι δικαιούχοι αυξήθηκαν κατά 18% από ό,τι στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.