ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γεωργιάδης: «Ο Ν.Παππάς ή να μηνύσει αύριο τον Καλογρίτσα ή να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Α.Γεωργιάδης: «Ο Ν.Παππάς ή να μηνύσει αύριο τον Καλογρίτσα ή να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δύο επιλογές έχει ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς, μετά τις αποκαλύψεις για τον τρόπο, που όπως κατήγγειλε σε αγωγή ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, είχε παρέμβει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016, όπως είπε ο υπουργός Ανάπυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι ο κ.Παππάς οφείλει άμεσα, αύριο να προχωρήσει σε μήνυση κατά του κ.Καλογρίτσα για τους ισχυρισμούς του ή σε διαφορετική περίπτωση, το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποπέμψει τον κ.Παππά. «Φάνηκε ότι ο Νίκος Παππάς έστησε τον διαγωνισμό για τις άδειες και μεσολάβησε υπέρ μιας εταιρείας κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά και παράλληλα κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μην κρύβεται, πρέπει να πάρει αποφάσεις».

«Η Ελλάδα δεν έχει ξεχάσει τα βοσκοτόπια της Ιθάκης», είπε στη συνέχεια ο κ.Γεωργιάδης και παράλληλα κάλεσε και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κύριοι Τσακαλώτος και Φίλης να μη μείνουν σιωπηλοί «όταν σφυρίζουν εκατομμύρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε παράλληλα επέμβαση του εισαγγελέα για τα όσα υποστήριξε ο «κόκκινος εργολάβος» Χρήστος Καλογρίτσας: «Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν χρωστά το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στην εταιρεία CCC, αφού αυτά τα χρήματα, τα είχε πάρει με παρέμβαση Παππά προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.