ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Για εμάς δεν είναι γενέθλια είναι ένας χρόνος σκληρής δουλειάς»

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Για εμάς δεν είναι γενέθλια είναι ένας χρόνος σκληρής δουλειάς»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο κ.Βαρβιτσιώτης τόνισε «Σήμερα είναι ένας χρόνος από την ημέρα που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να βάλει τέρμα στα αδιέξοδα διλήμματα, στον λαϊκισμό και αποφάσισε να εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της χώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έναν χρόνο μετά, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αυτός ο βαθμός εμπιστοσύνης παραμένει ισχυρός».

«Για εμάς δεν είναι γενέθλια στην εξουσία. Είναι ένας χρόνος σκληρής δουλειάς και χρόνια μπροστά μίας επίσης σκληρής δουλειάς, γιατί το έργο για την κοινωνία δεν σταματάει ποτέ, το έργο για την ανάταξη της διεθνούς θέσης της χώρας δεν σταματάει ποτέ και το έργο για να φέρουμε επιτέλους ελπίδα αισιοδοξίας στους Έλληνες πολίτες δεν θα σταματήσει ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Στη χρονιά που πέρασε αντιμετώπισαμε και ορατούς και αόρατους εχθρούς με επάρκεια και έχει σημασία να διατηρήσουμε και μέσα σε αυτό το Κοινοβούλιο, πλέον, μία ομοφωνία στα θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών προκλήσεων», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.