ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Μητσοτάκης από την Κέρκυρα: «Ντροπή να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση»

Κ.Μητσοτάκης από την Κέρκυρα: «Ντροπή να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση»

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από τις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού ήταν το Αχίλλειο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου.

«Ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση» επεσήμανε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε, ενώ αναφέρθηκε στην ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου, τονίζοντας ότι θα το παρακολουθεί στενά.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική Κώστας Σκρέκας, ενώ τον υποδέχθηκαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, και ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πρωθυπουργό, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το μουσείο και τον υποδέχθηκε η φιλαρμονική εταιρεία Γαστουρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.