ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραιτήθηκε για να αναλάβει σημαντική θέση στην Κομισιόν ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς

Παραιτήθηκε για να αναλάβει σημαντική θέση στην Κομισιόν ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς

Στην Κομισιόν μετακινείται ο υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γεράσιμος Θωμάς καθώς το Κολλέγιο των Επιτρόπων τον επέλεξε για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης.

Ο κ. Θωμάς, προκειμένου να αναλάβει το νέο του χαρτοφυλάκιο, υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος και τον συνεχάρη.

«Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και τιμή για τη χώρα μας, η επιλογή ενός Έλληνα σε μια τόσο σημαντική θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό τον Επίτροπο Οικονομίας κ. Πάολο Τζεντιλόνι» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με απόφαση του Κολεγίου των Επιτρόπων, ο κ. Γεράσιμος Θωμάς επιλέχθηκε σήμερα ως Γενικός Διευθυντής Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης (DG TAXUD). Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και τιμή για τη χώρα μας, η επιλογή ενός Έλληνα σε μια τόσο σημαντική θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό τον Επίτροπο Οικονομίας κ. Paolo Gentiloni.

Ο κ. Θωμάς προκειμένου να αναλάβει το νέο του χαρτοφυλάκιο, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για τα θέματα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Θωμά, τον ευχαρίστησε για τη σημαντική του συμβολή στην πορεία της Κυβέρνησης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα καθήκοντα του κ. Θωμά μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του θα ασκεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.