ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φρένο» στις μεταγωγές τρομοκρατών σε αγροτικές φυλακές από τον Μ.Χρυσοχοΐδη

«Φρένο» στις μεταγωγές τρομοκρατών σε αγροτικές φυλακές από τον Μ.Χρυσοχοΐδη

Με το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας», που παρουσιάστηκε την Παρασκευή (31/07) στο υπουργικό συμβούλιο από το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μπαίνει «φρένο» στις μεταγωγές τρομοκρατών σε αγροτικές φυλακές και την κατάχρηση του συστήματος αδειών.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τίθενται πλέον αυστηρότερες προϋποθέσεις για τη μεταγωγή καταδίκων κρατούμενων στα Αγροτικά Καταστήματα Κράτησης και στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών. Έτσι, θα απαγορεύεται πλέον η μεταγωγή σε αγροτικές φυλακές και στην ΚΑΥΦ στους καταδικασθέντες για εγκλήματα τρομοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου βάζουμε “φρένο” στην κατάχρηση του συστήματος αδειών και πατάμε “γκάζι” στην κοινωνική επανένταξη των αποφυλακισθέντων», επεσήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πρόσθεσε πως εισάγονται αυστηρότερες προϋποθέσεις και για τη χορήγηση αδειών κρατουμένων, καθώς έχουν παρατηρηθεί αυξανόμενα περιστατικά παραβίασης των όρων της άδειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.